Speciale Concepten

Printen van variabele QR-codes, gommeren, perforeren en sluit-zegelen en nog veel meer

Speciale Concepten

Folders met antwoordkaarten, sluitrondjes, speciale gommeringen, het printen van loyality-cards. Veel is mogelijk en veel is maatwerk. Altijd goed om uw ideeën te overleggen met onze specialisten en samen komen we tot een effectief en werkbaar product.

Alle ervaringen die we in de loop van de jaren hebben opgedaan hebben we kunnen samenvatten in de vele conceptmodellen. We laten ze u graag zien.

Bijenkorf

Bijenkorf membercard campagne

Meetbaarheid van uw campagne is tegenwoordig steeds belangrijker. Daarom kunnen wij alle folders en flyers voorzien van een unieke nummerieke code, barcode of QR-code. Zo’n unieke barcode is bijvoorbeeld heel handig wanneer de klant zijn coupons komt verzilveren bij de kassa. De code kan direct worden ingescand en de winkelier weet precies welke klant gebruik maakt van de campagne.

Eneco

Eneco verlengingscampagne

Hoe persoonlijker de mailing, hoe hoger de response. Zo kan een campagne die precies is toegesneden op de afname van een klant, zeer doeltreffend en succesvol zijn. Wij zijn in staat om klantendata te vertalen naar specifieke printintructies, zodat uw mailing altijd het beste aanbod geeft. Wij helpen u bij een goed campagnemanagement.

Expresso

Expresso modeshow-uitnodiging

Bijzondere formaten en mooie papierkwaliteiten kunnen bijdragen tot een succesvolle campagne. Wanneer u – bijvoorbeeld als luxe modemerk – uw klanten uitnodigt voor een modeshow is de juiste uitstraling van uw mailing van groot belang. Uiteraard verzorgen wij dan het fraaie handschrift van de personalisering en sluiten wij uw uitnodigingsfolder met een handige sluitzegel. Wij kunnen u hierbij uitgebreid adviseren.

Interrail

Interrail traveldocuments

Door onze speciale afwerktechnieken, kunnen wij bijzondere kenmerken toevoegen aan een product, waardoor het uniek wordt en fraudebestendig is. Speciale perforaties, opdikkende coderingen en gomstrips op antwoordstroken, voorkomen dat uw waardedocument eenvoudig kan worden nagemaakt. Wij zetten onze expertise hier graag voor in.

Peugeot

Peugeot proefrituitnodiging

Een goede campagne is afgestemd op zijn publiek. Wanneer je als autofabrikant de jongerendoelgroep wilt uitnodigen voor een aansprekend model, dan is ook Direct Mail een uiterst effectief medium. Door een fraaie selfmailer uitnodiging te maken met antwoordkaarten die kunnen worden ingescand en waarop men direct kan reageren met een afspraak te maken voor een proefrit, heeft men deze doelgroep zeer goed aangesproken.

Renault

Renault zakelijke mailing

Een goed aanbod in een goede verpakking. Door een krachtige boodschap te verpakken in een handige selfmailer met antwoordcoupon vergroot je de kans op succes bij je zakelijke klanten. Wij printen de selfmailer aan 2 zijden, maken een afscheurstrookje voor de antwoordkaart, plakken uw mailer dicht met een speciale losmaakbare lijm en bieden hem aan ter post. Zo kunt u op een economische manier uw boodschap uitdragen.

Contact

ten Klei Print