Actiemarketing partner

Ondek hoe wij coupons, vouchers en kraskaarten uniek coderen

Direct Mail in alle vormen

Zie hoe wij uw boodschap multivariabel en doelgericht overbrengen

Grafische specials

Van variabele QR-codes printen tot een bijzonder eindproduct

Opslag en Verzending

Wij nemen u ook deze zorg uit handen

Over ons

Wij zijn Ten Klei Print en zoals onze naam al zegt zijn wij de specialist in variabel printen. Op alle mogelijke gebieden, op vele producten en volgens meerdere technieken is print onze gemeenschappelijke deler. Leg ons uw codeer- of printprobleem voor en wij hebben een passende oplossing. Wij werken met een uitgebalanceerd team met stuk voor stuk kanjers in hun vakgebied. Opgeteld vele jaren ervaring, maar toch ook met een open vizier naar nieuwe ontwikkelingen.

Waar zijn we goed in?

Oud en nieuw combineren in klantencommunicatie. Zeg maar :“The best of both worlds”. Als een onderdeel in ons leven snel is veranderd de laatste decennia, is het wel ons gebruik van communicatiemiddelen. Zowel voor consumenten als bedrijven is de communicatiemix intensiever en breder geworden. Simpel gezegd kunnen wij print en web uitstekend met elkaar laten samenwerken en zijn we de conceptbedenkers en makers van succesvolle interactieve marketingproducten.

Wat is onze missie?

Samen met u mooie nieuwe concepten bedenken en producten maken. Het geeft ons energie en voldoening als wij zien dat u uw marketingdoelen behaalt. Duurzaam en oprecht met respect voor onze klanten, medewerkers en de wereld om ons heen. Als we dat met elkaar kunnen bereiken, is onze missie geslaagd. Hopelijk mogen we hier nog lang mee door gaan.

“Wij zijn uw specialist in variabel printen. Op alle mogelijke gebieden, op vele producten en volgens meerdere technieken. Daagt u ons uit!”

Wij bieden u de juiste oplossingen voor uw bedrijfsplanning

Promotiecampagnes

Maak uw eigen promotie campagnes met BrandKeeper

Loyaliteitscampagnes

Wij helpen u uw loyaliteitscampagne op te zetten

Voorraad en logistiek

We verzorgen uw opslag, voorraadbeheer en verzending

Contact

ten Klei Print

ten Klei Print

Onderdeel van Joh. Enschedé Amsterdam BV

Donauweg 6
1043 AJ Amsterdam
Nederland

Postbus 8023
1005 AA Amsterdam

T +31(0)6 - 53 75 6008
E info@tenklei.nl
KvK 33000094